0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Inventar til din arbejdsplads


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kun salg til 
B2B og B2G


Garderobe

Garderobe

Sono Danmark A/S er en del af skandinaviske Sono Group med hovedkontor i Sarpsborg i Norge. Sono har, gennem design, udvikling og produktion i tre gener ...

Sono Danmark A/S er en del af skandinaviske Sono Group med hovedkontor i Sarpsborg i Norge. Sono har, gennem design, udvikling og produktion i tre generationer, udviklet et varieret og fleksibelt sortiment af garderobeskabe til den private og offentlige sektor.

Få inspiration til indretning af virksomhedens garderobe fra vores standard sortimentet af garderobeskabe, siddebænke og meget andet garderobeinventar.  Finder du ikke det du leder efter, så tag kontakt til os da der er mange muligheder for specialløsninger efter dit valg.

Se det store Sono hovedkatalog her på siden eller bestil på 9725 2888 or at få overblikket over vores store sortiment. Du kan bestille hele vores sortiment online i vores webshop eller sende en mail til support@sono.dk.