Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår dine behov
- for et bedre arbejdsliv -


Vores eksperter
hjælper dig med
alt til
arbejdspladsen fra A til Å


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Klapstole

Klapstole

Klapstole fra Sono opfylder mange forskellige behov og brugsområder. Hvis du er på udkig efter klapstole som let kan tages frem og pakkes væk, h ...

Klapstole fra Sono opfylder mange forskellige behov og brugsområder. Hvis du er på udkig efter klapstole som let kan tages frem og pakkes væk, har vi et bredt udvalg til gode priser hos Sono.

En klapstol, er en stol som kan foldes sammen og som gerne bruges som et midlertidig møbel f. eks. ved seminar, fester og andre events. Vi har flere forskellige typer borde og stole som matcher de fleste behov.

Bestil dine stole direkte på sono.dk eller kontakt vores rådgivere som sidder klar på tlf. 9725 288 eller mail support@sono.dk. Så hjælper vi dig med at afklare netop dit behov.

 

 

Klapstole

En fleksibel løsning
Klapstole fra Sono kan let og hurtigt forvandle virksomhedens lokaler til velindrettede konferencefaciliteter, mødelokaler eller festlokaler. Vore klapstole er behagelige at sidde på og kan tages frem efter behov. Dermed kan du altid tilbyde gæster og mødedeltagere tilstrækkelig med gode siddepladser. Efter brug kan dine klapstole let klappes sammen og sættes væk. De fylder et minimum når de er sammenklappet og placerer du dem på en tralle, opnår du en rigitg fleksibel løsning, som virksomheden kan have glæde af gang på gang.

Høj siddekomfort
Klapstole er ikke bare klapstole. Det findes et enormt udvalg, som spænder fra billige modeller af plastik til lækre designmøbler i træ, som alle lever op til siddekomforten man finder på traditionelle stole. Hos Sono finder du klapstole i alle prisklasser, med det til fælles at kvaliteten altid lever op til vor høje standard. Selv på vore billigste modeller, er du dermed garanteret god siddekomfort.

Farver og design
Klapstole behøver ikke at være kedelige. Hvis man foretrækker det stilrene eller et vovet look, så finder man smarte og tidløse modeller i vort sortiment. Både hvad angår farve og design, har man mulighed for at sætte sit individuelle præg på indretningen, da vi aldrig sælger standardløsninger,  men tilbyder flere forskellige varianter, i tillæg til at vi fortløbende opdaterer og udvider sortimentet. Lad dig inspirere af vor web shop og vælg din favorit klapstol til en attraktiv pris.

Rigtig klapstol
Hvilken type klapstol du bør vælge, afhænger af dit behov og budget. Skal klapstolene bruges ofte og i længere tid ad gangen, anbefaler vi at vælge en af vore mest robuste modeller, gerne med polstret sæde for bedre siddekomfort. Er klapstolene udelukkede til sporadisk brug eller til kortere møder, kan man spare penge ved at vælge en af vore mere billigere modeller. Læg også mærke til vort udvalg af stabelstole, som giver samme gode fleksibilitet som klapstoler, men i tillæg har andre funktioner, f.eks. muligheden for at sætte stolene sammen for en mere elegant opstilling.

Helheds look
Brug vore klapstol alene eller kombiner dem med nogen af vore andre smarte indretningsløsninger, for et funktionelt og helheds udtryk. Udvid interiøret med sammenklappelige borde / partyborde og få endnu flere muligheder for at sætte møblement frem, som passer til den aktuelle begivenhed. Vi tilbyder også flotte caféborde i lette materialer som der let kan flyttes rundt på samt et stort udvalg af opbevaringsløsninger på hjul, således at man altid kan tage med relevante papirer og dokumenter til mødet eller konferencen.

Klapstole online
Hos Sono har vi gjort det let at indrette virksomheden med stil. Alle vore møbler kan købes online og sendes direkte til modtageren. I vor omfattende sortiment kan du lade dig inspirere og kombinere indretningsløsninger efter behov og smag. I tillæg til vore populære klapstole finder man blandt andet barstole, spisestole, mødestole og caféstole. Læg din bestilling i dag og glæd dig til flotte og fleksible indretningsløsninger, som får hverdagen til at glide lettere. Sono – din genvej til kontormøbler og klapstole online.

Filtrer


 • Sorter
  1. Form o Miljö Klapstol Mini Antracit Grå
   560,-
   700,- (Inkl. moms)
  2. Form o Miljö Klapstol Mini Birk Grå
   780,-
   975,- (Inkl. moms)
  3. Form o Miljö Klapstol Mini Hvid Grå
   580,-
   725,- (Inkl. moms)
  4. Form o Miljö Klapstol Mini Lime Grå
   560,-
   700,- (Inkl. moms)
  5. Form o Miljö Klapstol Mini Orange Grå
   560,-
   700,- (Inkl. moms)
  6. Form o Miljö Klapstol Mini Rød Grå
   560,-
   700,- (Inkl. moms)
  7. Form o Miljö Klapstol Mini Rød Rød
   620,-
   775,- (Inkl. moms)
  8. Form o Miljö Klapstol Mini Sort Grå
   580,-
   725,- (Inkl. moms)
  9. Form o Miljö Klapstol Mini Sort Sort
   640,-
   800,- (Inkl. moms)
  10. ELJ Klapstol Norman grå med alugrå stoleben
   440,-
   550,- (Inkl. moms)
  11. ELJ Klapstol Norman hvid med hvide stoleben
   440,-
   550,- (Inkl. moms)
  12. ELJ Klapstol Norman sort med sorte stoleben
   440,-
   550,- (Inkl. moms)
  13. ELJ Klapstol Smart grå med alugrå stoleben
   260,-
   325,- (Inkl. moms)
  14. ELJ Klapstol Smart hvid med hvide stoleben
   260,-
   325,- (Inkl. moms)
  15. ELJ Klapstol Smart sort med sorte stoleben
   260,-
   325,- (Inkl. moms)
  16. ELJ Klapstol Smart sort med alugrå Klapstoleben
   260,-
   325,- (Inkl. moms)
  17. ELJ Klapstol Ark Grå Krom
   400,-
   500,- (Inkl. moms)
  18. ELJ Klapstol Ark Sort Krom
   400,-
   500,- (Inkl. moms)
  19. ELJ Brandsikker Klapstol Toronto
   560,-
   700,- (Inkl. moms)