1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Klapstole

Klapstole

Klapstole fra Sono opfylder mange forskellige behov og brugsområder. Hvis du er på udkig efter klapstole som let kan tages frem og pakkes væk, h ...

Klapstole fra Sono opfylder mange forskellige behov og brugsområder. Hvis du er på udkig efter klapstole som let kan tages frem og pakkes væk, har vi et bredt udvalg til gode priser hos Sono.

En klapstol, er en stol som kan foldes sammen og som gerne bruges som et midlertidig møbel f. eks. ved seminar, fester og andre events. Vi har flere forskellige typer borde og stole som matcher de fleste behov.

Bestil dine stole direkte på sono.dk eller kontakt vores rådgivere som sidder klar på tlf. 9725 288 eller mail support@sono.dk. Så hjælper vi dig med at afklare netop dit behov.

 

 

Klapstole

En fleksibel løsning
Klapstole fra Sono kan let og hurtigt forvandle virksomhedens lokaler til velindrettede konferencefaciliteter, mødelokaler eller festlokaler. Vore klapstole er behagelige at sidde på og kan tages frem efter behov. Dermed kan du altid tilbyde gæster og mødedeltagere tilstrækkelig med gode siddepladser. Efter brug kan dine klapstole let klappes sammen og sættes væk. De fylder et minimum når de er sammenklappet og placerer du dem på en tralle, opnår du en rigitg fleksibel løsning, som virksomheden kan have glæde af gang på gang.

Høj siddekomfort
Klapstole er ikke bare klapstole. Det findes et enormt udvalg, som spænder fra billige modeller af plastik til lækre designmøbler i træ, som alle lever op til siddekomforten man finder på traditionelle stole. Hos Sono finder du klapstole i alle prisklasser, med det til fælles at kvaliteten altid lever op til vor høje standard. Selv på vore billigste modeller, er du dermed garanteret god siddekomfort.

Farver og design
Klapstole behøver ikke at være kedelige. Hvis man foretrækker det stilrene eller et vovet look, så finder man smarte og tidløse modeller i vort sortiment. Både hvad angår farve og design, har man mulighed for at sætte sit individuelle præg på indretningen, da vi aldrig sælger standardløsninger,  men tilbyder flere forskellige varianter, i tillæg til at vi fortløbende opdaterer og udvider sortimentet. Lad dig inspirere af vor web shop og vælg din favorit klapstol til en attraktiv pris.

Rigtig klapstol
Hvilken type klapstol du bør vælge, afhænger af dit behov og budget. Skal klapstolene bruges ofte og i længere tid ad gangen, anbefaler vi at vælge en af vore mest robuste modeller, gerne med polstret sæde for bedre siddekomfort. Er klapstolene udelukkede til sporadisk brug eller til kortere møder, kan man spare penge ved at vælge en af vore mere billigere modeller. Læg også mærke til vort udvalg af stabelstole, som giver samme gode fleksibilitet som klapstoler, men i tillæg har andre funktioner, f.eks. muligheden for at sætte stolene sammen for en mere elegant opstilling.

Helheds look
Brug vore klapstol alene eller kombiner dem med nogen af vore andre smarte indretningsløsninger, for et funktionelt og helheds udtryk. Udvid interiøret med sammenklappelige borde / partyborde og få endnu flere muligheder for at sætte møblement frem, som passer til den aktuelle begivenhed. Vi tilbyder også flotte caféborde i lette materialer som der let kan flyttes rundt på samt et stort udvalg af opbevaringsløsninger på hjul, således at man altid kan tage med relevante papirer og dokumenter til mødet eller konferencen.

Klapstole online
Hos Sono har vi gjort det let at indrette virksomheden med stil. Alle vore møbler kan købes online og sendes direkte til modtageren. I vor omfattende sortiment kan du lade dig inspirere og kombinere indretningsløsninger efter behov og smag. I tillæg til vore populære klapstole finder man blandt andet barstole, spisestole, mødestole og caféstole. Læg din bestilling i dag og glæd dig til flotte og fleksible indretningsløsninger, som får hverdagen til at glide lettere. Sono – din genvej til kontormøbler og klapstole online.

Filter


Sorter
 1. Form o Miljö Klapstol Mini, Sort med sorte stolben
  720,-
  900,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 2. Form o Miljö Klapstol Mini, Antracit med alugrå stolben
  660,-
  825,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 3. Form o Miljö Klapstol Mini, Birk med alugrå stolben
  880,-
  1.100,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 4. Form o Miljö Klapstol Mini, Sort med alugrå stolben
  660,-
  825,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 5. ELJ Klapstol Norman grå med alugrå stoleben
  440,-
  550,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 6. ELJ Klapstol Norman hvid med hvide stoleben
  440,-
  550,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 7. ELJ Klapstol Norman Mørkegrå
  440,-
  550,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 8. ELJ Klapstol Smart grå med alugrå stoleben
  260,-
  325,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 9. ELJ Klapstol Smart hvid med hvide stoleben
  260,-
  325,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 10. ELJ Klapstol Smart sort med sorte stoleben
  260,-
  325,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 11. ELJ Klapstol Smart sort med alugrå Klapstoleben
  260,-
  325,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 12. ELJ Klapstol Ark Grå Krom
  400,-
  500,- (Inkl. moms)
  1-5 dage