Shopping Cart
Køb



Humanscale
Varenr.
635482

Balancestol Ballo

2.708,- ekskl. moms 3.385,- inkl. moms
  • Leveringstid: 5-10 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Humanscale Ballo er en innovativ siddeløsning, der kombinerer stil, komfort og ergonomi på en unik måde. Ballo er designet til at fremme bevægelse og dynamik i løbet af arbejdsdagen og hjælpe dig med at holde energien flydende, mens du arbejder.

Pump eventuelt sædet med den medfølgende pumpe  så det er behageligt at sidde på.

Ergonomisk design: Ballo er designet med ergonomi i tankerne. Det unikke design muliggør en naturlig og aktiv siddestilling, der fremmer god kropsholdning og mindsker belastningen af ​​ryg og nakke. Den kendte designer Don Chadwick, som også udviklede den prisvindende Aeron kontorstol.

Dynamisk siddestilling: Ballo tilskynder til naturlig bevægelse. Med en afbalanceret base kan du let læne dig frem, bagud eller snurre rundt, hvilket fremmer bedre cirkulation og reducerer træthed.

Alsidig brug: Uanset om det er ved skrivebordet, i konferencelokalet eller på køkkenøen, er Ballo en alsidig siddeløsning, der passer ind i mange forskellige miljøer.

Konstruktion af høj kvalitet: Fremstillet af robust og holdbar TPV-plast, der gør Ballo designet til at holde og modstå langtidsbrug.

Nem at flytte og opbevare: Med sin lette konstruktion er Ballo nem at flytte mellem steder og kan nemt opbevares, når den ikke er i brug.

 

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Sidder på luft
Styrker kropsmusklerne
Inkluderer pumpe
Let at rengøre
Klimapositiv certificeret
Mere produktinformation
Sædehøjde (mm)
622
Farve
Sort/hvid
Certifikat
BIFMA Level 3
Genanvendelig
98%
Materiale
Højkvalitets plast TPV
Vægt (kg)
6.1
Max brugervægt (kg)
136