Shopping Cart
AKUSTIK - Lydabsorberende døre til garderobeskabe
Garderobe
22.04.2024

AKUSTIK - lyddæmpende skabsdøre

Lydabsorberende, miljøvenlig og prisgunstig - tre vigtige egenskaber i én og samme konstruktion.

Den mest kendte måde at dæmpe støj og lyd i et rum er ved brug af lydabsorbenter i loftet. Vores akustiske skabsdør, fungerer derfor både som et supplement, hvor lydabsorbenter allerede er installeret i loftet, eller som en selvstændig lyddæmper i lokaler, hvor det ikke er muligt at montere i loftet.

Akustik-døren er designet med fokus på skole- og arbejdsmiljøer, hvor lydniveauet kan være udfordrende for både koncentration og generel trivsel. Konstruktionen, der består af metal og genanvendt tekstil, er udformet til at absorbere og dæmpe kraftige lydbølger, som let opstår, når lofter, gulve og vægge består af hårde materialer og få tekstiler.

Ved at designe skabsdøren med asymmetrisk placerede hul på for- og bagside samt en 15 mm tyk tekstilplade imellem, vil lydbølgerne blive bremset og absorberet effektivt - hvilket resulterer i en væsentlig reduktion af lydniveauet.

Det skaber trivsel!

Ved at vælge vores akustiske skabsdør bliver det prisvenligt at indrette nye lokaler. Derudover kan man nemt opgradere eksisterende skabe ved at genbruge stellet og kun udskifte døren til den akustiske dør. På denne måde fremmes både økonomien og den cirkulære møbelflytning. Det skal være enkelt at træffe gode bæredygtige valg.

Vi genanvender

Den 15 mm tekstilplade består af genanvendte materialer, hvor en del er polyesterfiber produceret af genanvendte PET-flasker, og resten består af tekstilrester fra produktion af tøj og industri. Dette resulterer normalt i, at pladen får en grå, mellemtonet farve.

Farvevariationen, man ser mellem hullene i dørens for- og bagside, giver dørene en følelse af liv, men er også tidløs og neutral.

For selve ståldøren er der et udvalg af farver at vælge imellem på vores standard farvekort, men hvis du leder efter en specifik farve, hjælper vi dig med at finde præcis den RAL-farve, du ønsker.

Støj i skole- og arbejdsmiljøet

I korte træk kan støj beskrives som uønsket lyd, der forstyrrer både menneskers tilstedeværelse og evne til at koncentrere sig. På skolen er støj og høje lydniveauer et udbredt miljøproblem, hvilket påvirker både elever og lærere. Uønsket støj kan skabe udfordringer for både sundhed og miljø, med træthed, hovedpine, stress, dårlig koncentration og nedsat trivsel. Hvor meget støjen påvirker den enkelte elev, er individuelt og afhænger blandt andet af støjens karakteristika, såsom styrke, varighed og i hvilken situation den opstår. Rummets udformning vil også spille en stor rolle for, hvor meget man bliver påvirket.

Testet i laboratoriemiljø

Dørens lydabsorberende egenskaber er blevet målt og testet i et laboratoriemiljø i overensstemmelse med ISO 354:2003, og den har opnået en lydabsorberingsklasse i henhold til ISO 11654:1997. For at kunne sikre kvaliteten og funktionen af skabsdøren, har et traditionelt garderobeskab gennemgået de samme tests, og resultatet bekræfter, at konstruktionen med asymmetriske huller og tekstilplade fungerer efter hensigten.

Tag kontakt til en af vores eksperter på tlf. 9725 2888

Send os en forespørgsel på support@sono.dk, så giver vi dig professionelle råd, den rette pris og en 100% problemfri og nøjagtig levering, der sikrer dig en god oplevelse.

Aftal et møde eller send os en forespørgsel
Kontaktformular
Contact form: Thank you! Your submission has been received!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.