Shopping Cart

Industri og værkstedsindretning

Industri og værkstedsindretning

Vi skaber en ergonomisk og sikker arbejdsplads

Kontakt os
Projektleverandør af lager- og værkstedsindretning
– fra idé til virkelighed

Sono er din komplette leverandør af inventar til lager, værksted, personaleomklædning, kontor og skole. Vores mission er at gøre din arbejdsplads bedre, og vi lægger en ære i at levere gode løsninger, som modsvarer dine behov – hurtigt, effektivt og til en god pris.

Vi hjælper dig med at effektivisere og optimere din virksomhed, samt forbedre dit arbejdsmiljø og mindske påvirkningen på det omkringliggende miljø.

Sono er medlem af Elretur, E-mærket og er ISO-9001 og ISO-14001 certificeret.

Fokus på etik og bæredygtighed er et krav vi stiller til alle vores partnere og producenter.

Referencer
Lager og industri
Apotek får nye pakkeborde
Vis projekt

Engagement og service

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til dit behov og din virksomhed. Aftal et møde med en af vore projektledere, eller tag kontakt påsupport@sono.dk eller telefon 9725 2888.

Kontakt os
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt og Nord
Steffen Feddersen
Area sales manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm.
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Pia Nygård
Salgs Supporter
Jimi Lauridsen
Salgs Supporter
Mette Korshøj
Salgs Supporter
Lars Hauch
Salgsdirektør

Sådan arbejder vi sammen med dig for at opnå det bedst mulige resultat til dit projekt
Sono er en af ​​Skandinaviens førende projektleverandører af møbler til kontorer, lagre, værksteder og garderober. Dette sikrer dig høj kvalitet, den rigtige pris og levering til tiden.
1. Dine behov, ønsker og krav

Det første vi gør, er at danne os et godt billede af din arbejdsplads, dine behov, ønsker og krav – og dine tanker om, hvordan du ønsker at fremstå visuelt. Vi tager ofte udgangspunkt i din eksisterende profil, hvor form og farver ofte spiller en central rolle.

Sono tilbyder en bred vifte af produkter; fra de enkle og prisvenlige til mere eksklusive kvalitetsmærker i en højere prisklasse. Det er derfor afgørende, at vi forstår dine forventninger og dit ambitionsniveau, inden vi går i gang med at designe et løsningsforslag og efterfølgende tilbud.

2. Budget

For at dine forventninger stemmer overens med slutresultatet, arbejder vi gerne inden for et budget. Ved større projekter kan vi inddrage vores designere, der kan visualisere løsningsforslag ud fra tegninger af dit kontorlokale, dit lager, værksted eller garderobe.

3. Produktudvalg og forslag til løsninger

I vores forslag præsenteres du for løsninger, som vi mener vil varetage dine behov, ønsker og krav bedst muligt. Indretning af lokaler handler om at udnytte området bedst muligt og samtidig bevare effektivitet, ergonomi og trivsel for at skabe en god arbejdsplads.

4. Levering og montering

Vores sælgere, projektledere og indretningsarkitekter arbejder tæt sammen med logistikafdelingen, som har stor erfaring og høj præcision i forhold til levering og montering.

5. Projektopfølgning

Når vi er færdige med dit projekt, vil vi gerne høre din feedback så vi kan lære, udvikle og forbedre os.

Er der noget du ikke er tilfreds med, eller er der noget vi ikke har kunnet levere, hører vi gerne om dette også, så vi har mulighed for at rette eller kompensere for vores fejl.

Aftal et møde eller send os en forespørgsel
Kontaktformular
Contact form: Thank you! Your submission has been received!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.