Shopping Cart
Fri fragt
Køb

Humanscale
Varenr.
637407

Kontorstol Liberty Ocean

7.588,- ekskl. moms 9.485,- inkl. moms
  • Leveringstid: 5-10 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Humanscale Liberty Ocean Kontorstol er den ideelle løsning for ergonomisk komfort og stil på din arbejdsplads. Denne moderne kontorstol har et strømlinet design og er udstyret med avanceret teknologi, der giver dig den bedste støtte gennem hele arbejdsdagen.

Ergonomisk design er kernen i Liberty Ocean. Stolen tilpasser sig naturligt til kroppens bevægelser, hvilket giver dig en unik følelse af frihed og komfort. Den intuitive vippefunktion sørger for, at stolen bevæger sig med dig, så du altid opretholder en sund siddestilling.

Liberty Ocean er udstyret med et åndbart ryglæn, der giver optimal luftcirkulation, og dette hjælper med at opretholde en behagelig kropstemperatur, selv under lange arbejdsdage. Derudover er sædet polstret for ekstra komfort og støtte.

Denne kontorstol er også udviklet med tanke på bæredygtighed. Materialerne, der er brugt, er omhyggeligt udvalgt for at være miljøvenlige og holdbare, og produktionsprocessen er designet til at minimere miljøpåvirkningen.

Med Humanscale Liberty Ocean Kontorstol investerer du ikke kun i din egen komfort og velvære, men også i en bæredygtig og moderne arbejdsplads.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Klimapositiv kontorstol
Fremstillet af genanvendt marineplast
15 års garanti
Mere produktinformation
Sædehøjde (mm)
420-530
Stof sæde
Camira Oxygen Inhale (90% ull och 10% nylon)
Ryglæn
Monofilament Stripe Mesh/Sort
Certifikat
BIFMA Level 2