Shopping Cart
Fri fragt
Køb



Humanscale
Varenr.
637406

Kontorstol Smart Ocean

8.616,- ekskl. moms 10.770,- inkl. moms
  • Leveringstid: 5-10 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Humanscale Smart Ocean Kontorstol er et banebrydende valg for både stil og bæredygtighed på din arbejdsplads. Denne moderne kontorstol har et strømlinet design og er produceret med avanceret teknologi og innovative materialer for at give dig en førsteklasses oplevelse hele arbejdsdagen.

Smart Ocean er en bæredygtig løsning, og den er konstrueret med genanvendte materialer fra plastaffald, som er indsamlet fra havet. Stolen bidrager dermed til at reducere plastforurening og bevare vores værdifulde marine ressourcer.

Ergonomisk design står centralt i Smart Ocean. Stolen tilpasser sig naturligt til din krop og giver dig en unik kombination af komfort og støtte. Den intuitive vippefunktion sikrer, at stolen følger dine bevægelser, så du altid opretholder en sund siddestilling.

Det ventilerende ryglæn og det polstrede sæde hjælper med at opretholde en behagelig kropstemperatur, selv under lange arbejdsdage.

Med Humanscale Smart Ocean Kontorstol investerer du ikke blot i din egen komfort og velvære, men også i en mere bæredygtig fremtid for vores have og miljø.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Klimapositiv kontorstol
Fremstillet af genanvendt marineplast
15 års garanti
Mere produktinformation
Sædehøjde (mm)
420-530
Stof sæde
Camira Oxygen Inhale (90% ull och 10% nylon)
Ryglæn
Monofilament Stripe Mesh/Sort
Certifikat
BIFMA Level 2