Shopping Cart

 

Dørtyper garderobeskabe

 

Original (T01)

Døren er fremstillet i specialprofileret stål og er forsænket i karmen med skjulte hængsler. Den er udstyret med dørstop og indvendig forstærkningsplade omkring låsehullet. Dør og dørstop er pulverlakeret i samme farve på begge sider. Bruges som standard dør på garderobeskabe. Tykkelse 18 mm

Original Plus (S01)

Original dør med visitkortholder. Døren er fremstillet i specialprofileret stål og er forsænket i karmen med skjulte hængsler.Den er udstyret med dørstop og indvendig forstærkningsplade omkring låsehullet. Dør og dørstop er pulverlakeret i samme farve på begge sider. Visitkortholder i RAL7040. Tykkelse 18 mm.

Strong (T30)

Døren er fremstillet i specialprofileret stål. Den har dobbeltvægge med forstærkningsprofil imellem. Dør og dørstop er pulverlakeret i samme farve på begge sider. Bruges som standart dør på skoleskabe. Tykkelse 18 mm.
 
 
 
 
 
 
 

Solid (T40)

Døren er fremstillet i massivt stål. Vinklet i hængselsiden for ekstra vridningsstivhed. Døren har forstærket dørstop. Dør og dørstop er pulverlakeret i samme farve på begge sider. Tykkelse 3 mm.

Decor (T04)

Kraftig ståldør med højtrykslaminat. Frontpanel belagt med højtrykslaminat monteret i ekstra stærk ståldør. Døren har forstærket dørstop. Ståldøren og dørstopperen er pulverlakeret i samme farve som kabinettet. Frontpanelet leveres i vores standartlaminater og kan udskiftes. Andre laminater fås ved et tillæg i prisen. Tykkelse 16 mm.

Compact (T17)

Dør i kompakt laminat med stabiliserende natureloxeret aluminiumskinne på hængselsiden. Det givne valg af dør til skabe i et miljø med vand og fugt. Tykkelse 10 mm.

 

 

 

 

Vision (T34)

Spånpladedør belagt med højtrykslaminat og med ABS-kant. Døren er udstyret med et grålakeret dørstop. Døren kan vælges i vores standardlaminater. Dørstop RAL7040. Andre laminater fås ved et tillæg i prisen. Tykkelse 17,6 mm.

Visible (T09)

Dør af transparent plexiglas som er monteret i en solid pulverlakeret stålramme. Døren er udstyret med dørstop. Stålramme og dørstop er pulverlakeret i samme farve, og følger kabinet farven. Tykkelse 18 mm.

Curve 300 (T26)

En solid dør i massivt stål. Døren er buet og med forstærkning på indersiden af døren. Dør og dørstop er pulverlakeret i samme farve på begge sider. Tykkelse 2 mm.
Følgende låse passer til: Assa klinka skole, Assa 8450 og Eurolocks ED400. Denne dør passer til garderobeskab H301, H302 og H303.Dørene til H301 og H302 har en opbevaringslomme på indersiden af døren.

Curve 400 (T26)

En solid dør i massivt stål. Døren er buet og med forstærkning på indersiden af døren. Dør og dørstop er pulverlakeret i samme farve på begge sider. Følgende låse passer til: Assa klinka skole, Assa 8450, Eurolocks ED400, Assa pin-lodret og WF1401.Denne dør passer til garderobeskabe H401, H402 OG H403. Dørene til H401 og H402 har en opbevaringslomme på indersiden af døren. Tykkelse 2 mm.