Shopping Cart
SMARTocean – From Ocean to Office
Kontormøbler
09.11.2023

SMARTocean – From Ocean to Office

I 2050 vil der være mere plastik end fisk i vores have. Og antallet af arter i havet, der er i en kritisk risikofase, fortæller os kun, hvor presserende det er at komme i gang med arbejdet. Ingen kan alt – men alle kan lidt. Humanscale laver produkter, der begynder at vende den skade, der er sket. De udfordrer resten af ​​branchen til at yde et stykke arbejde og økonomisk engagement, for at få en transformativ indflydelse på jorden. Sono er en skandinavisk distributør af Humanscales produkter.

Klimapositive kontorstoler

Da Humanscale først begyndte at omdanne forladte fiskenet til kontorstole i 2016, havde ingen anden producent endnu opnået denne bedrift. Dette gav en vanskelig opstart, men er blevet en af ​​deres mest virkningsfulde bestræbelser, hvor andre producenter nu følger trop. Her er et fugleperspektiv af den rejse, som kun lige er begyndt.

Juli 2016

Humanscale starter arbejdet med sin første leverandør for at skabe verdens første arbejdsstol lavet af genbrugsfiskenet.

December 2017

Humanscale og andre ligesindede virksomheder etablerer NextWave-initiativet for at reducere havbundet plastik gennem et netværk af kommercielle forsyningskæder.

April 2018

Kontorstolen Smart Ocean lanceres og bliver den første kontorstol nogensinde, der er fremstillet af genbrugt fiskenetmateriale.

Juni 2021

Humanscale vil være den første virksomhed nogensinde til at tilbyde ikke kun ét, men 26 produkter, der er certificeret klima-, energi- og vandpositive. Disse produkter omfatter Smart Ocean, Liberty Ocean og Path.

Juli 2021

Kontorstole Liberty Ocean lanceres, og slutter sig til Smart Oceans udvalg i brugen af ​​genbrugt fiskenetmateriale.

April 2022

Lancering af Path kontorstole, verdens mest bæredygtige kontorstol

 

En ny vej ind i fremtiden – Path Chair

Path Chair er verdens mest bæredygtige kontorstol. Gennem branchens mest stringente og omfattende test er Path Chair blevet certificeret som klimapositiv, hvilket betyder, at hver gang en er lavet, er planeten målbart bedre stillet. Når du vælger en ny vej frem med Path Chair, vælger du en sundere planet for os alle. Hvordan det gøres;

Kasserede fiskegarn samles op af lokale fiskere, sælges til producent og bliver derefter bearbejdet til de vigtigste komponenter i stolen, inkl. mekanisme og armlæn. En stol indeholder 2,8 kg genbrugt fiskegarn.

Path Chair bruger en mængde plast fra havet, hvoraf hovedparten kommer fra genbrugte yoghurtbægre. Disse materialer samles ind indenfor 50 km fra kystlinjen, og forhindrer dermed potentiel skade på vore have og deres delikate økosystemer. En stol indeholder 1,5 kg genbrugsplast fra havet.

FormSense Eco Knit, tekstilet som benyttes i kontorstolen Path, er produceret med tråd fra genbrugte drikkeflasker i plast. Der bruges ca 68 plastflasker i hver stol, som tilsvarer ca 0,6 kg pr stol.

Rygpladen og dele af mekanismen bruger genbrugsplast fra industriel virksomhed, dette udgør 2,1 kg pr stol.

 

En ny standard for bæredygtighed

Path Chair repræsenterer altså en ny målestok for bæredygtighed; den recirkulerer mere plastaffald end nogen anden stol i branchen. Det er også Humanscale´s 26. klimapositive produkt, og giver mere tilbage til planeten end det tager hver gang det produceres. Humanscale er fortsat den eneste producent i branchen, som har produkter som er certificeret klimapositive. På samme måde matcher ingen andre virksomheder de uafhængige certificeringer, som:

  • Sunde materialer
  • Materialetransparens
  • Level®-certificering
  • Bæredygtig drift

Hos Humanscale ønsker man at efterlade verden bedre end man fandt den, og bedre for dig og mig. Tiden til at være uberørt, eller ikke at lade sig påvirke af virkeligheden løber ud. Humanscale er fokuceret på at have en netto positiv effekt på miljøet, og deres mission er at give mere tilbage end vi tager.

Sono er skandinavisk forhandler af Humanscale. Tag kontakt til os i dag, for en snak om hvordan din næste indretning kan gøres mere bæredygtig – med klimapositive produkter fra Humanscale. Se vort standard Humanscale-sortiment her på webshoppen.