Shopping Cart

Kontormøbler projekt

Kontormøbler projekt

Lad os finde en bedre måde at arbejde på
Kontakt os
Projektleverandør af kontormøbler
– fra idé til virkelighed

Sono er din komplette leverandør af inventar til, kontor, lager, personaleomklædning, værksted og skole. Vores mission er at gøre din arbejdsplads bedre, og vi lægger en ære i at levere gode løsninger, som modsvarer dine behov – hurtigt, effektivt og til en god pris.

Vi hjælper dig med at effektivisere og optimere din virksomhed, samt forbedre dit arbejdsmiljø og mindske påvirkningen på det omkringliggende miljø.

Sono er medlem af Elretur, E-mærket og er ISO-9001 og ISO-14001 certificeret.

Fokus på etik og bæredygtighed er et krav vi stiller til alle vores partnere og producenter.

Hos Sono finder du et stort udvalg af kontormøbler, der dækker hele virksomhedens behov – fra reception, lounge og mødelokaler til kontorer med alverdens tilbehør til en god ergonomisk arbejdsdag.

For at bidrage til øget bæredygtighed er store dele af vores sortiment certificeret i henhold til bl.a.

Svanemærkede møbler, der lever op til miljøkrav til råvarer som træ, metal, polstring og plast. Der stilles også skrappe krav til kemikalier, der bruges i produktionen af ​​møblerne. Svanemærkede møbler er af høj kvalitet og er testet for holdbarhed. De er blandt de mindst miljøbelastende på markedet.

Möbelfakta er en kravpakke til møbler, der skal være behjælpelig, uanset om du er producent, køber, forhandler eller forbruger. Kravene er baseret på tre dele: kvalitet, miljø og social ansvarlighed.

Med levering direkte fra vores store centrallager i Sarpsborg opfylder vi dit behov for bæredygtige ergonomiske kontormøbler såsom; hæve sænke skrivebord, konferencebord, stole, skabe, bogreoler og alle andre møbler til kontorer.

Vi arbejder systematisk på at minimere miljøbelastningen ved transport af produkter. Det gælder valg af transportmiddel, valg af brændstof, ruteoptimering, maksimering af fyldningsgrad og økonomisk kørsel.

Læs mere Læs mindre

Inspiration
Kontormøbler
Designfirma valgte kontorindretning fra Sono
Vis projekt

Engagement og service

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til dit behov og din virksomhed. Aftal et møde med en af vores projektledere, eller kontakt os på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.

 

Kontakt os
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt og Nord
Steffen Feddersen
Area sales manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm.
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Pia Nygård
Salgs Supporter
Jimi Lauridsen
Salgs Supporter
Mette Korshøj
Salgs Supporter
Lars Hauch
Salgsdirektør

Aftal et møde eller send os en forespørgsel
Kontaktformular
Contact form: Thank you! Your submission has been received!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.