×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Kontormøbler

Vælg kontorinteriør fra Sono og skab en bæredygtig arbejdsdag. Kontormøbler, der opfylder dine behov og karakteriserer din virksomheds identitet. Vi tilbyder et stort og konkurrencedygtigt sortiment tilpasset arbejdspladser
Mere information

Kontormøbler og indretning til en ergonomisk arbejdsdag

Vælg kontorinteriør fra Sono, og skab en bæredygtig arbejdsdag.

Kontormøbler, der opfylder dine behov og karakteriserer identiteten af din virksomhed. Derfor tilbyder vi et stort og konkurrencedygtigt sortiment tilpasset arbejdspladser.

Vores sortiment af kontormøbler, består af en bred produktvifte, som bidrager til en bæredygtig arbejdsdag. For at sikre bæredygtighed tages der hensyn til både kvalitet, miljø og social dimention. Det betyder, at vi stiller store krav til os selv og vores sarmarbejdspartnere. Som følge heraf er store dele af vores sortiment certificeret i henhold til bl.a.:

Svanemærket på møbler, opfylder miljøkravene til råvarer som træ, metal, polstring og plast. Der er også skrappe krav til kemikalier, der anvendes til fremstilling af møblerne. Svanemærket på møbler er af høj kvalitet og testet for holdbarhed. De er blandt de mindst miljømæssigt belastende på markedet.

Möbelfakta er et kravpakke til møbler, der bør være nyttigt, uanset om du er producent, køber, forhandler eller forbruger. Kravene er baseret på tre dele: kvalitet, miljø og socialt ansvar.

Med levering direkte fra vores store centrallager i Norge og Sverige, opfylder vi dit behov for bæredygtige ergonomiske kontormøbler såsom; Hæve-sænkebare borde, konferenceborde og stole, kontorstole, ergonomiske produkter, opbevaringsmøbler, skabe, bogreoler og alt andet interiør til kontorer, mødelokaler, lounge og kantine.

Vi arbejder systematisk på at minimere vores miljøpåvirkning ved transport af produkter. Det drejer sig om områder som: valg af transportmidler, valg af brændstof, ruteoptimering, maksimering af påfyldningshastigheder og økonomisk kørsel.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med specialordrer eller specifikke ønsker, vores tekniske tegnere og konsulenter har stor erfaring. Tøv ikke med at kontakte os via email, telefon eller chat, for at få hjælp til dit projekt, eller hvis du har specifikke spørgsmål om et produkt.

Læs mere Læs mindre