Shopping Cart
Fri fragt
Køb



Kinesis
Varenr.
638330

Kinesis Advantage360 Tastatur KLQ Linear Quiet, SmartSet USB

4.860,- ekskl. moms 6.075,- inkl. moms
  • På lager - sendes 1-2 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Kinesis' nye fuldt opdelte, konturformede tastatur er designet til at give maksimal komfort og justerbarhed. Del, drej og vinkl hver modul for optimal skriveposition. Udstyret med Kailh Box Pink Quiet, med lavt og lineært modstand, mekaniske tastafbrydere, stålblå taster og den SmartSet-programmeringsmotor.

Baseret på succesen med Advantage2 Quiet LF-tastaturet har Kinesis besluttet at bygge et begrænset antal Advantage360 med Kailh Box Pink Linear "Quiet" mekaniske tastafbrydere.

ADV360 Linear Quiet udmærker sig ved sine Steel Blue-taster til ikke-hjemrække taster, lineær tastekraft og næsten lydløs drift.

Som markedsleder inden for computerergonomi har Kinesis designet og bygget ergonomiske tastaturer af premiumkvalitet i over 25 år. Det helt nye Advantage 360 har vores patenterede konturerede tastaturdesign, nu i en fuldt opdelt form for endnu mere ergonomisk justerbarhed.

Separer de to tastemoduler til skulderbredde og roter dem for at mindske smertefuld ulnar deviation. Brug den integrerede tiltmekanisme til at vælge mellem tre højder og mindske underarmspronation.

Advantage360 KLQ har stille, lineære lavtryks-mekaniske tastafbrydere og premiumtaster af PBT-plast med sublimerede legendetaster.

Den nye og forbedrede SmartSetTM Programming Engine understøtter programmering ombord med enkelttryksmakroer og ommapping. Brug den nye SmartSet-app (Windows og Mac) til at tilpasse hver af de 9 profiler, nu med 5 programmerbare lag hver.

SmartSet

  • Med det fuldt programmerbare Advantage360 giver Kinesis' nye og forbedrede SmartSet-programmeringsmotor dig mulighed for at tilpasse tastaturets layout uden at installere ekstern software eller specielle drivere. Optag makroer, ommapp taster og meget mere med praktiske genveje. SmartSet fungerer på alle større operativsystemer og giver brugerne mulighed for nemt at oprette, se, redigere, dele og sikkerhedskopiere deres tilpassede layouter.
  • 9 programmerbare layouter, hver med 5 programmerbare lag.
  • Skift mellem lag med et tryk eller en holdning.
  • Windows/Mac/PC skiftbar (ekstra tastatursæt inkluderet)
  • En-touch, indbygget tastaturomdannelse, så du kan tilpasse layoutet til din skrivestil og præferencer
  • Kraftfulde, hurtige makroer på op til 300 tegn.
  • Vælg mellem 9 afspilningshastigheder og tilføj tidsforsinkelser for at sikre korrekt afspilning.
  • Alle indstillinger gemmes på tastaturets 8 MB flashhukommelse.

Integreret vinkling

Med et enkelt tryk skifter du let mellem 3 vinkelindstillinger (lav, medium og høj) for at reducere belastningen på underarmene.

Den lave indstilling replikerer samme vinkel som de originale Advantage-tastaturer.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Ergonomisk udformet tastatur
Vinklingsbar
Programmerbare taster
Mere produktinformation
Kompatibilitet
Windows 7-11, macOS, Linux, Android, Chrome
Layout
US