Shopping Cart
Køb



Humanscale
Varenr.
635483

Kontorstol World One

3.452,- ekskl. moms 4.315,- inkl. moms
  • Leveringstid: 5-10 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Certificeret webshop bilde som viser at sono.dk er e-mærket certificered
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Humanscale World One Task Chair - Fremtidens Arbejdsstol

Oplev en revolutionerende arbejdsoplevelse med Humanscale World One Task Chair. Denne stol er en banebrydende kombination af avanceret teknik, ergonomisk design og stilren æstetik. World One Task Chair er skabt til at maksimere din komfort og produktivitet i dagens moderne arbejdsmiljø.

Avanceret teknologi: World One Task Chair er udrustet med state-of-the-art teknologi som muliggør intuitiv tilpasning og ergonomisk præcision. Den innovative mekanisme følger dine bevægelser og giver uovertruffen støtte.

Tri-panel rygstøtte: Den patenterede tri-panelryg er udformet til at følge ryggradens naturlige kurver og tilbyder optimal støtte uanset siddestilling.

Tilpasningmuligheder i verdensklasse: Justebar i højden, dybde og vinkel på sædet samt højden på rygstøtten for at skabe en personlig og bekvem siddeoplevelse.

Holdbar konstruktion: Produceret med udvalgte materialer af højeste kvalitet, sådan er World One Task Chair opbygget for at kunne tåle daglig anvendelse i meget lang tid fremover.

Stilren elegans: Det moderne og stilrene design bevirker at World One Task Chair falder ind i alle typer af arbejdsmiljøer og indretningsstile.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Ideel til hjemmekontoret
Sort design
Enkel montering
15 års garanti
Mere produktinformation
Sædehøjde (mm)
394-527
Stof
Mesh Cascade
Certifikat
BIFMA Level 3
Genanvendelig
95%
Max brugervægt (kg)
136