Shopping Cart
Nye og gode lokaler til Dream 99 og FCM
Skole og børnehave
24.08.2023

På den ekstraordinære skole Dream 99, er der nu indbygget garderobeskabe, komfortable stole og andre siddepladser med matchene borde.

De kalder det selv "fremtidens idrætsfriskole", og vi kan ikke argumentere imod det. Fundamentet er stærkt, hvor hverdagen består af legen og glæden ved den fysiske aktivitet - også i de boglige fag. Læringsmiljøet er derfor i høj fokus hos skolen, der elsker fodbold og håndbold og dyrker energien i det store fællesskab. 

FCM og ISI er sammensmeltet i én skole, hvor de sammen har skabt en formidabel skole i hjertet af Midtjylland. Det er ikke kun aktiviteten der ligger i blodet hos de involverede elever og lærer. Den højt kvalificeret træning får de også en lærerig, sund kost og SFO. Så når skoledagen slutter kl. 16.30, kan man tage hjem og holde rigtigt fri.

 

H.A.V.K.A.T. Det er et markværdigt navn, men har stort betydning for skolelederen, Svend Erik Schmidt, som er en rigtig HAVKAT-model. Sammensætningen af bogstaver, giver de seks vigtigste lærings-stile; Holist, Analytiker, Visuel, Kinæstetisk, Auditiv og Taktik. Han tror på, at alle børn kan lære alt, når man finder den rette læringsstil.