0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Inventar til din arbejdsplads


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kun salg til 
B2B og B2G


Børne garderobe

Børne garderobe

Sono børnegarderober er praktiske og elegante opbevaringsløsninger som giver mulighed for at opbevare skifte- og overtøj til al slags vejr. Få en s ...

Sono børnegarderober er praktiske og elegante opbevaringsløsninger som giver mulighed for at opbevare skifte- og overtøj til al slags vejr.

Få en skræddersyet løsning som matcher lige nøjagtigt dine behov. Sono's børnegarderober tilbydes i et bredt program, som er tilpasset de moderne institutioner og skoler. Se det store udvalg her på siden og sammensæt den perfekte garderobe i forhold til dine ønsker og krav. Mulighederne er mange, og priserne gode.

Takket været mange års brancheerfaring kan vi hjælpe dig med at skabe den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris. Kontakt os i dag og hør mere om Sono børnegarderober – enkel og funktionel indretning.

 

Her finder du funktionelle garderobemøbler, som du frit kan tilpasse til dine specifikke ønsker og krav. Med vores garderobesystem "Adde" får du både en funktionel og skiftende løsning til tøjopbevaring. Tilpas dig til, hvordan dine omgivelser udvikles, og byg videre med flere forskellige dele, eller udskift let efter behov. Vælg mellem forskellige farvekombinationer for at skabe et behageligt og inspirerende korridor- og garderobemiljø. Vi har flere modeller i forskellige størrelser og mønstre, alle lavet af robuste og holdbare materialer, der er nemme at rengøre. Kontakt gerne vores erfarne og innovative konsulenter, for rådgivning og en skræddersyet løsning, der passer nøjagtigt til dine behov. Sono tilbyder en bred vifte af møbler og møbler tilpasset moderne institutioner og skoler. Se vores sortiment online her på hjemmesiden, og sammensæt den perfekte garderobe efter dine ønsker og krav. Lad os hjælpe dig med dit projekt. Kontakt os på telefon: 9725 2888 eller mail: support@sono.dk

Filter


Model
Sorter
 1. Form o Miljö Eira Light børnegarderobe gulvmodel
  3.640,-
  4.550,- (Inkl. moms)
 2. Form o Miljö Eira Light børnegarderobe gulvmodel m/skillevæg
  3.840,-
  4.800,- (Inkl. moms)
 3. Form o Miljö Eira Light børnegarderobe vægmodel
  3.420,-
  4.275,- (Inkl. moms)
 4. Form o Miljö Eira Light børnegarderobe vægmodel m/skillevæg
  3.920,-
  4.900,- (Inkl. moms)
 5. Form o Miljö Eira Light børnegarderobe overhylde m/krogliste
  2.040,-
  2.550,- (Inkl. moms)
 6. Form o Miljö Eira Light børnegarderobe skohylde
  1.500,-
  1.875,- (Inkl. moms)
 7. Form o Miljö Eira Light børnegarderobe skohylde m/siddebænk
  1.740,-
  2.175,- (Inkl. moms)
 8. Tranås Skolmöbler Mons børnegarderobe komplet
  2.700,-
  3.375,- (Inkl. moms)
 9. Tranås Skolmöbler Mons børnegarderobe overdel
  1.520,-
  1.900,- (Inkl. moms)
 10. Tranås Skolmöbler Mons børnegarderobe underdel
  1.400,-
  1.750,- (Inkl. moms)