Shopping Cart
Inspirationsgalleri af garderobeskabe og opbevaring
Garderobe
15.09.2022

Vores eget brand, Sonesson Indredninger, er ejet af Sono Group, og er en førende skandinavisk producent af garderobeskabe og opbevaringsskabe. Virksomheden blev grundlagt allerede i 1909 og i mere end 100 år har vi udstyret skoler, idrætsanlæg og offentlige miljøer med skabe, der har været

Se farvekort til Sonesson garderobeskabe: SONO farvekort - Klik her

 

Sono Danmark har specialiseret sig i projektleverancer til store og små byggeprojekter, hvor fast indretning af garderobeskabe og opbevaringsskabe med bænke, knager og andet tilbehør indgår i leverancen.

Indretning skræddersyet til brugernes behov

Garderobeskabe fra Sonesson fås i varianter fra et til fem skabe i højden, Z-skabe og dobbeltskabe. Alle varianter kan leveres med lige eller skråt tag, i bredde 300 og 400 mm og dybde 400 og 550 mm. Låsevarianter, skabsmodeller bænke, understel og farver på kabinet og døre, se længere nede på siden.

Skoleskabe til en bedre skoledag

Overfyldt plads, hård slitage og mange andre behov der skal opfyldes. Et skolemiljø stiller store krav til gode ogg smarte løsninger. Sonesson skoleskabe er derfor designet til at udnytte pladsen maksimalt, tåle hårdt miljø og fås i flere modeller og størrelser. Derudover er de designet på en måde, der gør rengøringen så effektiv som muligt. For dørkvaliteter og låsemuligheder, se længere nede på siden.

Garderobe inventar

Med vores udvalg af knagerækker, garderobestativer og væghængte og fritstående bænke kan vi skræddersy løsninger, der udnytter pladsen optimalt. Bænkene leveres som standard i birkelaminat, men kan også leveres i Nocturne Wood, lys eg og Virrvarr Black. Se komplet farvekort for bænke og skrådøre nedenfor. Stativerne er i massivt metal i pulverlakeret sort (RAL 9005). Indretningen fra Sonesson er testet i generationer og er designet til at modstå hård behandling.

Dørtyper til dit garderobeskab

Sonesson skabene leveres oftest med dørtype Original (T01). Men der fås flere at vælge imellem, ud fra ønsker, brugssteder, farver og styrke.

Du kan se dørtyper her: SONO Dørtype - KLIK HER

 

Sokler og understel

Vælg blandt fem forskellige understel som sikrer god stabilitet og enklere rengøring. Sokkel, benramme i to højder, benramme med siddebænk eller vægmonteret understel med siddebænk. Skohylde kan også monteres på alle understel med siddebænk i bredde 300- 1200 mm. Stellet er produceret i kraftig metal, pulverlakeret sort RAL 9005. Siddebænkene har højtrykslamineret plade med ABS kantliste af plast som følger laminatpladenes farve. Vore standard laminater er birk, Nocturne Wood, lys eg og Virrvarr Sort. Se komplet farvekort til siddebænke, kabinet og døre længere nede på siden. Andre farver på understel og siddebænke kan leveres efter forespørgsel. Tag kontakt til vor projektafdeling for mere information om alle muligheder for at skræddersy en løsning til dit behov.

Låse valg til din Sonesson garderobe

Sonesson skabene leveres som standard med ASSA greb for til hængelås eller Eurolock cylinderlås. Grebene fungerer som dørhåndtag, og hver bruger kan medbringe sin egen hængelås. Derudover har vi et stort udvalg af låsemuligheder, som fås på forespørgsel. Kontakt Sono for mere information og tilbud på dit projekt.

Kontakt Sono for mere information og tilbud på dit projekt.