Shopping Cart

MobilePay

Det er muligt at betale med MobilePay, let og sikkert. Hvis du ønsket at betale med MobilePay vælges dette i betalingsdelen.

 

Vi samarbejder tæt med betalingstjenesten Bambora for MobilePay eller kort. Bambora er en af Danmarks største leverandører af sådanne betalingstjenester. Alt foregår i trygge rammer og ingen får fysisk dit kortnummer gennem betalingsprocessen.

Kortbetaling

På websiden kan du vælge at betale med de kredit- & debetkort som vises, når du bliver bedt om at angive betalingsmetode.

 

Vi tager imod de mest gængse betalingskort og kreditkort. F.eks. VISA dankort, VISA, MasterCard og Maestro.

 

Ved betaling med kreditkort vil lov om kreditkøb gælde. Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster dit kortnummer ind, udløbsdato og en verificeringskode (CVV2) og kan derefter vente på leveringen.

 

Vi samarbejder tæt med betalingstjenesten Bambora for MobilePay eller kort. Bambora er en af Danmarks største leverandører af sådanne betalingstjenester. Alt foregår i trygge rammer og ingen får fysisk dit kortnummer gennem betalingsprocessen.

 

Vi tager ingen gebyrer ved betaling med kort. Beløbet reserveres på kortet ved bestilling og trækkes fra kortet samme dag som varen afsendes. Ved eventuel kreditering af hele eller dele af en ordre som oprindeligt er betalt med kreditkort, vil krediteringen normalt føres tilbage til samme kortnummer og ikke som direkte udbetaling til bankkonto.

Faktura

Du har mulighed for at betale med faktura når du handler på vores website. Du afkrydser blot muligheden når du bestiller en ordre.

 

Vi forbeholder os ret til kreditvurdering og forudbetaling. Det tages videre forbehold om salgspant, jvf. salgsbetingelser punkt 3.5.

EAN-faktura

Sono tilbyder EAN-fakturering. Hvis du ønsker dette, skal du skrive EAN nummeret i betalingsdelen.

 

Ved EAN-fakturering gælder 20 dager netto som standard, og Sono forbeholder sig retten til at foretage kreditcheck.

 

For udstedelse af EAN-faktura tilkommer ingen fakturerings- eller administrationsgebyr. Det tages videre forbehold om salgspant, jvf. salgsbetingelser punkt 3.5.

Leasing

Sono samarbejder med flere finansierings-institutioner som tilbyder gode leasingaftaler. Ønsker du leasing som betalingsform, så tag kontakt til en af vore konsulenter eller vor kundeservice på support@sono.dk. Så vil der blive udarbejdet et eller flere leasingtilbud til dig, som du så kan accepteret eller afslå.

 

Leasing giver faste forudsigelige månedlige udgifter, som forenkler budgettering og regnskabsføring. Samtidig giver det et bedre billede af udstyrets faktiske omkostninger over tid. Du får 0,- i investeringsomkostninger og kan beholde de kreditrammer virksomheden har.