Shopping Cart

Fragt og levering

Sono sender til hele Danmark. Har du spørgsmål om levering udenfor Danmark, kan du kontakte salgsafdelingen på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.

 

Hvis ikke andet er aftalt, gælder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place) modtagerens adresse på gadeniveau, ”dør-til-dør”. Montage eller anden godshåndtering på modtagerens adresse, er ikke inkluderet medmindre dette er specificeret i en skriftlig aftale.

 

Risikoen for varen går over til køberen når varen er overtaget af køberen i henhold til aftalen. Hvis køberen undlader at overtage en vare som er stilet til hans eller hendes rådighed efter aftalen, har køberen stadigvæk risikoen for tab eller skade som ikke skyldes egenskaber ved varen selv.

Egen fragtaftale

Hvis du har dine egne fragtaftaler, du ønsker at bruge, så lad os vide det, når du bestiller.

 

Ved afhentning eller transport med Købers fragtselskab, gælder INCOTERMS 2010, FCA (Free Carrier/ frit leveret til købers transportør fra vores lager).

 

Vi booker transporten med det ønskede transportfirma på køberens kundenummer, og køberen er ansvarlig for transportforsikring og eventuelle transportskader.

Fragt udenfor Danmark

Har du spørgsmål om levering udenfor Danmark, så kontakt vores kundeservice på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.